08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Câștigătorii medaliilor de aur la campionatul de handbal au fost premiați la Bălți

//
Comentariu0

În data de 23 decembrie 2020, în sala de sport a gimnaziului nr. 7 din Bălți a avut loc ceremonia de premiere a câștigătorilor Campionatului Moldovei de handbal. Medaliile de aur au fost câștigate de trei echipe din Bălți – două echipe de handball feminin și o echipă de bărbați, relatează BTV.

Viceprimarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, a declarat că acest lucru este un succes nu doar pentru sportivi, ci și antrenori. Toate realizările și victoriile lor sunt importante pentru orașul nostru.

Viceprimarul le-a urat sportivilor mult succes, le-a mulțumit antrenorilor pentru că depun mult suflet în munca lor, pentru ajutor, sprijin și pentru sfaturile înțelepte.

Campionii și antrenorii au fost premiați cu diplome și cupe.

Eduard Taucci, antrenor emerit al RM la handbal, a remarcat că nu a fost atât de simplu pentru școala de handbal din Bălți să ia medalii de aur, însă antrenorii și sportivii au depus mult efort în acest scop.

Echipele din Bălți au reușit să obțină rezultate înalte, datorită jocului în echipă și antrenamentelor zilnice.

Potrivit antrenorilor Alexandru și Svetlana Tucin, nimeni nu devine campion din prima. Această dorință necesită o muncă enormă și dăruire de sine. Sportivii se antrenează de ani, zile, mulți încă din copilărie. Acești oameni știu ce vor și merg înainte.

Reamintim, că în anul 2017 handbalul a împlinit 50 de ani, de când a apărut la Bălți. Anatolie Tarasiuc a fost unul dintre fondatorii acestui tip de sport în orașul nostru, a fost conducătorul secției de handbal feminin al școlii sportive din Bălți. Actualii campioni sunt antrenați de Dumitru Șuvari, Alexandru și Svetlana Tucin.

Sursa: www.btv.md

Last updated: decembrie 29, 2020 at 17:34 pm

Lasă un Răspuns