08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Campania umanitară „Ajutoare pentru refugiații din Ucraina” continuă

//
Comentariu0

Primăria municipiului Bălți vine cu un mesaj de mulțumire pentru toți bălțenii, care, într-un număr masiv, au contribuit, s-au implicat activ și continuă să se mobilizeze într-o acțiune de solidaritate impresionantă, de ajutorare a refugiaților din Ucraina ce și-au găsit refugiul în municipiul nostru.

Dragi concetățeni! Stimați agenți economici! Ați manifestat implicare și dăruire, compasiune și solidaritate, bunătate și generozitate. Suntem profund recunoscători tuturor celor, care au donat și continuă să doneze ajutoare refugiaților din Ucraina, tinerilor voluntari și specialiștilor implicați în diverse activități, inclusiv cu copiii refugiaților.

Campania umanitară „Ajutoare pentru refugiații din Ucraina” continuă. În acest sens, facem un apel la cetățenii și agenții economici din Bălți să doneze în continuare:

  • produse alimentare ambalate neperisabile (nu produse preparate), apă potabilă;
  • produse pentru alimentația copiilor;
  • jucării în stare de funcționare și birotică pentru copii;
  • lenjerie de pat, pături, pilote, încălțăminte și înbrăcăminte noi sau puțin uzate și curate, atât pentru copii, cât și pentru adulți;
  • produse de igienă.

La punctele de colectare a ajutoarelor se colectează zilnic, în:

  • Hotelul „Bălți” – încăperea de la subsol, cu ieșire spre strada Mihail Sadoveanu, 1 – produse alimentare și de igienă, în intervalul orar 9.00-19.00;
  • Palatul Municipal de Cultură – încăperea de colț, cu ieșire spre strada Mihail Sadoveanu, 1 – jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie de pat, în intervalul orar 9.00-17.00.

Vă muțumim mult dragi bălțeni! Fiecare ajutor contează!

Last updated: martie 23, 2022 at 13:57 pm

Lasă un Răspuns