08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Bazinul din Bălți se va deschide după finalizarea lucrărilor de reconstrucție

//
Comentariu0

Lucrările de reconstrucție a bazinului municipal ,,Delfin” continuă și în timpul pandemiei. Conform proiectului, suprafața clădirii a fost extinsă, și sunt construite alte două săli de sport. Viceprimarul de Bălți, Ghenadie Șmulschii, a spus că perioada prevăzută pentru lucrări a fost 3 ani. Totuși în pofida regimului de carantină acestea se realizează mai rapid.

Ghenadie Șmulschii a mai spus că Comisia municipală extraordinară de sănătate publică va evalua posibilitatea deschiderii bazinului în baza respectării tuturor măsurilor igienico-sanitare de prevenire a răspândirii infecției COVID-19.

Ghenadie Șmulschii a menționat că suprafața clădirii a fost extinsă la timpul potrivit – acest lucru va permite vizitatorilor să mențină distanța socială în timpul pericolului de răspândire a virusului. Potrivit viceprimarului, până la sfârșitul acestui an, lucrările de reconstrucție vor fi finalizate.

În doar câțiva ani, s-au efectuat lucrări enorme. A fost instalat un sistem modern pentru curățarea și dezinfectarea apei, cât și pentru filtrarea și încălzirea aerului. Aproape întreg sistemul de încălzire a fost reparat, iar caloriferele vechi au fost înlocuite cu altele noi. Bazinul pentru copii a fost reparat capital. Astfel au fost înlocuite instalațiile sanitare, sistemul de ventilație și de evacuare a apei.

Last updated: iunie 4, 2020 at 16:48 pm

Lasă un Răspuns