08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Bălțenii – medaliații la campionatul de box al Republicii Moldova au fost premiați în municipiul Bălți

//
Comentariu0

În data de 3 septembrie, în sala de ședințe a primăriei municipiului Bălți, primarul interimar Nicolai Grigorișin, șeful Secției tineret și sport, Iurie Dmitracov, împreună cu comunitatea sportivă a municipiului, au premiat boxerii care au evoluat cu succes la campionatul național în rândul sportivilor cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani: Nicolai Bunescu, câștigător la categoria de greutate de 56 kg și medaliat cu bronz – Marin Bucătaru. Sportivii au fost distinși cu diplome comemorative în domeniul culturii fizice și sportului pentru promovarea imaginii mun. Bălți în arena sportivă republicană și pentru premii în campionatul de box al RM printre sportivii născuți în 1998-2001.

Mentorii boxerilor – antrenori ai secției de box a școlii sportive de specialitate „Boris Petuhov” Igor Chernenkov și Ivan Buruianov.

Felicitând sportivii și mentorii, Nicolai Grigorișin a remarcat: „V-am adunat pentru a-mi exprima recunoștința și mulțumirea pentru faptul că doi dintre sportivii noștri au ocupat locurile I și III la campionatul național. Mulțumesc antrenorilor pentru faptul că în condiții dificile au reușit să-i pregătească pe boxerii care au evoluat bine în ring. Vă mulțumesc tuturor că ați acordat sportului atât de multă atenție.

Pe 2 septembrie, am decis să deschidem o sală de box. Începeți să lucrați în conformitate cu toate normele prescrise în instrucțiuni. Avem înaintea noastră campionatul național, care va avea loc la Orhei, Bălți trebuie să evolueze cu demnitate”.

Reamintim că pe 22 august, la Hâncești, a avut loc finala campionatului de box al Republicii Moldova, unde au fost anunțați câștigătorii.

Scopul turneului este de a selecta cei mai buni boxeri care vor reprezenta Republica Moldova la mai multe campionate: Campionatul European dintre boxerii cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani este planificat în Italia în noiembrie, iar în perioada 1-10 octombrie orașul Kazan va găzdui competiții mari – primele Jocuri Sportive din țările CSI.

Competiția a fost organizată în conformitate cu cerințele Ordinului și Instrucțiunii Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova în contextul pandemiei de coronavirus.

 

Last updated: septembrie 9, 2020 at 17:54 pm

Lasă un Răspuns