08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Anunț! Reluarea procedurii de constituire a Consiliului Municipal al Tinerilor din municipiul Bălți

//
Comentariu0

Ești tânăr/ă și îți dorești să faci parte din echipa care dezvoltă comunitatea municipiului Bălți?!

Atunci, te invităm în următoarele luni, să participi la procesul de alegeri a Consiliului Municipal al Tinerilor din municipiul Bălți (CMTB).

În conformitate cu Strategia națională de dezvoltare a sectorului de tineret (2016-2020) și a Planului municipal de acțiuni privind implementarea acestuia (2019-2022), Secția tineret, sport și relații cu publicul din cadrul Direcției învățământ, tineret și sport a Primăriei municipiului Bălți  și Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” lansează reluarea procedurii de constituire a Consiliului Municipal al Tinerilor din municipiul Bălți (CMTB).

Menționăm că alegerile membrilor CMTB urmau să se desfășoare în data de 15 martie  2020, însă  au fost anulate din cauza introducerii în RM din 11 martie 2020 a stării excepționale, în contextul răspândirii noului tip de coronavirus COVID-19 și ulterior a stării de urgență în sănătate publică.

Direcția învățământ, tineret și sport Vă încurajează să încercați să deveniți parte a structurii de reprezentare, consultare și de împuternicire a tinerilor pentru a asigura participarea acestora la dezvoltarea comunitară, în special în procesul decizional.

Detaliat procesul de alegere a componenței CMTB va fi reflectat, în perioada martie – aprilie 2021, pe site-ul DÎTS.

 

Direcția învățământ, tineret și sport

Last updated: martie 2, 2021 at 17:35 pm

Lasă un Răspuns