08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Anunț privind lansarea Concursului de selectare a membrului din partea organizațiilor necomerciale al Comisiei de evaluare și selectare a proiectelor organizațiilor necomerciale, în vederea finanțării nerambursabile în mun. Bălți, în contextul PFON – 24

//
Comentariu0

Primăria mun. Bălți anunță lansarea Concursului de selectare a membrului din partea organizațiilor necomerciale al Comisiei de evaluare și selectare a proiectelor organizațiilor necomerciale în vederea finanțării nerambursabile în mun. Bălți, în contextul Programului de finanțare nerambursabilă a proiectelor ON-urilor în municipiul Bălți, ediția 2024 (PFON-24), în conformitate cu dispoziția nr. 64 din 21.02.2024.

Concursul se defășoară în conformitate cu Regulamentul de activitate a Comisiei de evaluare și selectare a proiectelor organizațiilor necomerciale, în vederea finanțării nerambursabile, în municipiul Bălți (Anexa nr. 4 la Regulamentul cu privire la mecanismul de finanţare nerambursabilă a proiectelor organizaţiilor necomerciale în municipiul Bălți, aprobat prin Decizia CMB nr. 2/34 din 28.03.2023, cu modificările ulterioare), conform căruia, „cel puţin un membru al Comisiei este din partea organizaţiilor necomerciale, selectat de către primar prin concurs public”.

Conținutul dosarului:

  • cerere de participare la concurs;
  • scrisoare de recomandare din partea organizației, pe care o reprezintă;
  • CV personal.

Modul și termenul de depunere:

Dosarele aplicanților se depun în format fizic sau electronic (semnate electronic, la adresa [email protected]), până la data de 28.02.2024 (ora 15.00), la adresa Primăriei mun. Bălți, Piața independenței, 1, Direcția secretariat (bir. 323, tel. 0231 223­ 48), unde vor fi înregistrate, iar solicitantul va fi informat în scris despre recepționarea dosarului.

Selectarea câștigătorului:

Selectarea membrului Comisiei din partea organizaţiilor necomerciale, va avea loc prin solicitarea opiniei societății civile, prin sondaj lansat pe platforma Alerte.md/Bălți. Sondajul va fi activ timp de 5 zile lucrătoare, iar candidatul cu cele mai multe voturi va fi considerat câștigător.

Organizația membrul căreia va face parte din Comisie, nu poate candida la Concursul de finanțare nerambursabilă a proiectelor organizațiilor necomerciale în municipiul Bălți în cadrul PFON-24.

*Scopul PFON-24 este motivarea ON-urilor în desfășurarea activităților de utilitate publică, spre beneficiul cetățenilor și dezvoltarea municipiului Bălți.

Last updated: februarie 22, 2024 at 17:47 pm

Lasă un Răspuns