08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Anunț privind desfășurarea consultărilor publice pe marginea Planului de Acțiuni pentru un Oraș Verde al municipiului Bălți

//
Comentariu0

Cu referire la elaborarea Planului de Acțiuni pentru un Oraș Verde al municipiului Bălți, Primăria municipiului Bălți organizează, începând cu data de 1 noiembrie 2021, consultări publice pe marginea proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Planului de Acțiuni pentru un Oraș Verde al municipiului Bălți”.

Elaborarea setului de acțiuni/documentului strategic, reiese din angajamentul asumat în cadrul Acordului de Cooperare dintre Primăria municipiului Bălți și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, care prevede dezvoltarea și punerea ulterior în aplicare a unui Plan de Acțiuni pe termen mediu și lung în domeniul dezvoltării sustenabile și ecologice ale sectoarelor cheie din oraș precum transport, industrie, clădiri, utilizarea terenurilor, deșeuri, apă și sanitație, energie.

Propunerile și recomandările pe marginea documentului strategic menționat pot fi expediate până la data de 12.11.2021 la adresa de email: [email protected] sau la nr. de telefon +373 231 54619.

Persoana responsabilă: Dan Moraru – coordonator de proiect, Primăria municipiului Bălți.

Last updated: octombrie 30, 2021 at 14:14 pm

Lasă un Răspuns