08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Anunț! Concurs de poezie proprie la CRAT/Anticafenea #Nu e nevoie de motiv pentru a iubi!

//
Comentariu0

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, în cadrul platformei de socializare și dezvoltare personală, Anticafeneaua din Bălți, a dat start Concursului de poezie/Creație proprie cu titlul #Nu e nevoie de motiv pentru a iubi!

La acest concurs sunt invitați să participe toți tinerii din municipiu și din afara acestuia, cu vîrsta cuprinsă între 14 și 24 ani, amatori în creație, în  arta cuvintelor ce redau trăiri și emoții. Toate lucrările vor fi depuse la adresa [email protected] cu indicarea Autorului și numărul de contact al acestuia, pînă la 13 februarie 2019, ora 24:00.

Din momentul depunerii lucrării pentru concurs, toți Aplicanții sunt invitați, la recitalul de poezie proprie la 14 februarie orele 16:30 în Centrul CRAT, unde vor fi anunțate și rezultatele concursului, înmînate diplome de participare și surprizele bine meritate pentru primele locuri clasate de către juriu.

«Acțiune a fost propusă către implimentare de Echipa de voluntari a Centrului cu coordonarea Cond. de departament voluntariat CRAT, Inga Pascal, ceea ce ne demonstrează că tinerii sunt doriți de serile de recital și dezvoltare/afirmare ALTFel, iar noi suntem gata să-i susținem în domeniul dat, să le fim mentori și prieteni», a menționat Directorul Interimar CRAT, Mihalcean Nonna.

 

Urmăriți agenda activităţilor pe https://www.facebook.com/anticafeneabalti/

Last updated: ianuarie 31, 2019 at 19:08 pm

Lasă un Răspuns