08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Angajații ÎM „DRCD” au început să peticească găurile în curțile blocurilor locative

//
Comentariu0

Pe pagina sa în rețelele de socializare, primarul interimar al municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin a menționat: „Peticim găurile în curțile de pe str. 31 august, str. Voluntarilor și str. Pușkin. Vom finaliza lucrările peste câteva zile. Urmează, pe rând, mai multe curți ale blocurilor locative. În scurt timp vom începe să marcăm toate drumurile de importanță primară și secundară. ”

Nicolai Grigorișin a menționat, de asemenea, că pe str. 31 august, str. Voluntarilor și str. Pușkin au început să fie asfaltate curțile, pentru că de aici a venit un număr imens de plângeri din partea orășenilor, că nici măcar ambulanța nu a putut să treacă. Prin urmare, atunci când planificam cu administratorul-interimar al ÎM „DRCD” (Iurii Hmarnîi), lucrările de reparație a străzilor din curțile blocurilor locative, s-a decis începerea lucrărilor anume cu aceste străzi. Curțile de-a lungul str. Ștefan cel Mare, a căror asfaltare va începe săptămâna viitoare, apoi vom așeza asfalt în curțile de pe str. Victoriei, conform deciziei cu privire la lucrările de peticire a părții carosabile.

Primarul interimar al municipiului Bălți a subliniat, din cauza situației economico-financiare dificile în toată țară, încasările din fondul rutier nu au fost transferate în municipiul Bălți, de aceea „ … reparăm cu rezervele noastre proprii. Din păcate, din toate colectările planificate pentru luna aprilie în sumă de 21 de milioane de lei, astăzi avem doar 5 milioane de lei. Ceea ce am planificat în aceste curți, vom finaliza, apoi vom revizui planurile noastre în dependeță de veniturile parvenite.”

Last updated: aprilie 22, 2020 at 14:17 pm

Lasă un Răspuns