08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Republica Moldova a întreprins o vizită de lucru în municipiul Bălți

//
Comentariu0

Excelența Sa Serghei Ciciuc, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Republica Moldova, însoțit de către reprezentanții dealerilor tehnicii și utilajului agricol și industrial produse în Republica Belarus, a întreprins o vizită de lucru în municipiul Bălți la 25 noiembrie 2019.

În cadrul vizitei, a avut loc o întrevedere de lucru cu primarul municipiului Bălți, domnul Renato Usatîi și viceprimarul mun. Bălți, domnul Nicolai Grigorișin.

La începutul întrevederii, primarul municipiului Bălți a adresat un mesaj de salut, exprimând deschiderea față de consolidarea parteneriatului cu misiunea diplomatică. La rândul său, Excelența Sa, Domnul Serghei Ciciuc și-a exprimat convingerea în necesitatea dezvoltării parteneriatului bilateral și disponibilitatea de a contribui la dezvoltarea noilor idei și proiecte comune.

Principalele teme abordate în cadrul întrevederii au vizat accesul la resurse financiare prin intermediul ,,Programului Belarus” privind compensarea dobânzii beneficiarilor de către Guvernul Republicii Belarus, noile produse ale companiilor MAZ, MTZ și Belkomunmaș, precum și implementarea programelor privind monitorizarea de la distanță a automobilelor și utilajelor.

Last updated: noiembrie 25, 2019 at 21:36 pm

Lasă un Răspuns