08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Alege mișcarea azi! Festivalul „Bucurie în Mișcare” revine la cea de-a patra ediție.

//
Comentariu0

Sunteți gata să începeți toamna cu un pas activ?

Festivalul de mișcare sportului revine în Chișinău pentru cea de-a IV-a ediție, cu multe jocuri, competiții, distracție, muzică bună și desigur premii!

După prima săptămână de școală și grădiniță a venit timpul pentru o nouă aventură! Zis și făcut! Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță revenirea Festivalului „Bucurie în Mișcare” cu cea de a IV-a ediție!

Toată lumea care iubește mișcarea este așteptată în data de 8 septembrie, începând cu ora 11:00, pe teritoriul Parcului Dendrariu – intrarea este liberă.

Evenimentul va pune accent pe jocurile copilăriei și teambuilding, având ca scop de a reuni copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, pentru o zi plină de mișcare, muzică și culoare.

Și de această dată, organizatorii își vor surprinde publicul cu noi zone de joacă pentru copii și adulți. Astfel, în acest an, ne așteaptă și mai multă distracție. Pe lângă zonele clasice precum zona de joacă, de relaxare, catering, scena cu numere artistice și demonstrații sportive, organizatorii vor dedica  un spațiu mai mare zonei de teambuilding și altor jocuri pentru adulți, implicând astfel public de vârste diferite.

Seara va fi culminată de un concert grandios, alături de Moldovan National Youth Orchestra, Adrian Ursu și alți interpreți îndrăgiți.

Pentru mai multe detalii și noutăți despre eveniment, accesați pagina de Facebook.

Despre ”Bucurie în Mișcare”

Pornită în 2012, „Bucurie în Mișcare” este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, care până în prezent a traversat mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Evenimentele “Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 – 2018 Festivalul a fost organizat atât în Chișinău cât și în alte 3 orașe din Moldova, reușind să implice pe această cale mii de copii și de persoane care iubesc mișcarea.

Despre Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor CSR sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmăresc drept scop implementarea programelor sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, sprijină proiectele dedicate protecției mediului înconjurător și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.md.

Last updated: august 28, 2019 at 17:14 pm

Lasă un Răspuns