08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Alăturați-vă inițiativei „Innovation for donation in the new Covid reality”

//
Comentariu0

Vă prezentăm proiectul „Innovation for donation in the new Covid reality” și platforma de fundraising online www.donatii.md , dezvoltate de organizația CCF Moldova cu susținerea The German Marshall Fund în perioada iulie 2020 – iulie 2021.

Platforma a fost dezvoltată pentru a consolida spiritul civic și pentru a solidariza comunitățile din Republica Moldova, întru beneficiul copiilor și familiilor cu risc de separare din cauza sărăciei, acutizate de pandemie.

www.donatii.md  este dotată cu metode moderne și accesibile de donații pentru toți cetățenii din țară, cum ar fi donațiile cu cardul bancar, PayPal, PayNet, Patreon, SMS și altele, pentru a stimula cultura donațiilor și pentru a contribui la ajutorarea copiilor din familii social-vulnerabile.

Vă îndemnăm să vă alăturați inițiativei „Innovation for donation in the new Covid reality”, să susțineți proiectul www.donatii.md și informarea cetățenilor despre modalitățile de implicare și de susținere a celor care au avut de suferit în urma consecințelor pandemiei, cauzate de Covid.

Dezvoltarea solidarității umane este dezideratul întregii societăți, iar mass-media reprezintă unul dintre pilonii de bază și o putere efectivă în stat, capabilă să aducă informația în zeci de mii de case.

Persoane de contact:

Roxana Cușnir, Project Manager “Innovation for donation in the new Covid reality”, 079000165

Liliana Rotaru, Președinte CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie, Moldova.

Last updated: iulie 9, 2021 at 15:20 pm

Lasă un Răspuns