08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Alătură-te Clubului de discuții al CMMT ”Făclie.

//
Comentariu0

Pe 16 martie 2018, în Centrul Municipal pentru Minori și Tineret ”Făclie”, a fost lansat CLUBUL DE DISCUȚII – proiect din cadrul Programului ”Inspirăm, Abilităm, Implicăm Tinerii în Dezvoltarea Comunității”, susținut de AO ”Certitudine”. Trainerul – invitat special, dna Elena Culic, a desfășurat un training cu tematica”Introducere în dezbateri. Regulile dezbaterilor parlamentare.”  După ce au urmat discuții cu genericul ”Interzicerea fumatului și a alcoolului pe teritoriul RM”. Cei mai activi tineri – participanții discuției au fost premiați cu cadouri simbolice.

A doua întilnire din cadrul proiectului a fost organizată și desfășurată pe 22 martie 2018. În prima parte, trainerul – Elena Culic, a relatat beneficiarelor CMMT ”Făclie” și CMMT ”Brigantina” informații cu privire la argumentație, tipuri de argumentații, regulile argumentării corecte și incorecte. În a doua parte a dezbaterilor au fost organizate activități practice înndiscuții referitor la tema: ”Legalizarea marihuanei pe teritoriul RM”. Discuțiile au fost emotive și utile pentru tineri.

”Dacă îți place să construiești argumente, să ai discuții în contradictoriu, să gîndești rațional și organizat, atunci alătură-te CLUBULUI DE DISCUȚII al CMMT ”Făclie”. Te așteptăm, tinere, la următoarea întîlnire, care va avea loc pe 29 martie 2018”, a menționat pedagogul-organizator Sergiu Vrabii.

Last updated: martie 28, 2018 at 16:50 pm

Lasă un Răspuns