08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Agenții economici din mun. Bălți printre cei mai buni antreprenori din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii

//
Comentariu0

În scopul stimulării şi dezvoltării sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii, în conformitate cu Regulamentul pentru desfăşurarea concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”, aprobat prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 250 din 9 martie 2005, s-a desfăşurat concursul Național pentru conferirea titlului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” în baza rezultatelor obținute în anul 2018.

La nivel local, au participat în jurul la 50 agenţi economici. Pentru 5 nominaţii au fost determinaţi 7 învingători. Indicatorii învingătorilor la nivel local au fost prezentaţi pentru participare la concursul republican după cum urmează:

I. „Cel mai bun antreprenor în sfera de producţie”

  1. „Baiur-Agro” S.R.L.
  2. „Optimist-Etern” „ S.R.L.
  3. „Polimobil” S.R.L.

II. „Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii”

  1. „Miracol” S.R.L

III. „Cel mai bun antreprenor în sfera comerțului”

  1. S.C. „Gelibert-Com” S.R.L.

IV. „Cel mai bun antreprenor – femeie”

  1. C. „Creativ-Nord “ S.R.L.

V. „Cel mai bun antreprenor – exportator”

  1. „Stip” S.R.L.

Ulterior, conform totalurilor examinării materialelor de către Comisia republicană de concurs, pentru rezultatele înregistrate în activitatea antreprenorială pentru anul 2018, au fost premiați antreprenori din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii din diverse domenii ale economiei naționale.

Printre antreprenorii cîștigători ai concursului Național se regăseşte agentul economic din mun Bălţi. La nominalizarea „Cel mai bun antreprenor – femeie” – Diplomă de gtradul I a fost obținut de către S.C. „Creativ-Nord” (mun. Bălţi). Întreprinderea a fost fondată în anul 2004 şi se ocupă de producerea și distribuția semifabricatelor congelate. Conducătorul întreprinderii este dna  Ludmila  Dimitrachi, care ocupă această funcţie de la deschiderea întreprinderii din anul 2004.

Ceremonia de premiere a învingătorilor concursului Național ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”, a avut loc în data de 28 noiembrie în cadrul Conferinţei Internaţionale a ÎMM-urilor ediția a XII-a, 2019 cu genericul ”ECONOMIA VERDE”.Câștigătorii au primit diploma și vouchere din partea sponsorului concursului Banca Comercială „Moldova Agroindbank” S.A.

Vă reamintim, că anunţul pentru participarea la Concursul Național ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” ediția a XII-a, a fost plasat pe pagina web a primăriei mun. Bălți (www.balti.md) în data de 28.03.2019, cu informația privind desfăşurarea primei etape a concursului ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”.

Sperăm că pe viitor tot mai mulţi agenţi economici din mun. Bălți vor participa la acest concurs şi vor obținte rezultate înalte la nivel republican.

Last updated: decembrie 5, 2019 at 20:53 pm

Lasă un Răspuns