08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Agenții economici din mun. Bălți printre cei mai buni antreprenori din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii

//
Comentariu0

În scopul stimulării şi dezvoltării sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii, în conformitate cu Regulamentul pentru desfăşurarea concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”, aprobat prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 250 din 9 martie 2005, s-a desfăşurat concursul Național pentru conferirea titlului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” în baza rezultatelor obținute în anul 2017.

Prima etapă a concursului  a avut loc la nivel local, unde au participat în jurul la 50 agenţi economici. Pentru 5 nominaţii au fost determinaţi 10 învingători. Indicatorii învingătorilor la nivel local au fost prezentaţi pentru participare la concursul republican după cum urmează:

I. „Cel mai bun antreprenor în sfera de producţie”
1. „Baiur-Agro” S.R.L.
2. „Polimobil” S.R.L.

II. „Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii”
1. „Lilangeli” S.R.L.

III. „Cel mai bun antreprenor în sfera comerțului”
1.F.P.C.  „Salonica” S.R.L.
2. „Gelibert-Com” S.R.L.

IV. „Cel mai bun antreprenor – femeie”
1. „Drum Bun” S.R.L.
2. „Lariat-Prim” S.R.L.

V. „Cel mai bun antreprenor – exportator”
1. „Stip” S.R.L.
2. ICS „Textre” S.R.L.

Ulterior, conform totalurilor examinării materialelor de către Comisia republicană de concurs, pentru rezultatele înregistrate în activitatea antreprenorială pentru anul 2017, au fost premiați  antreprenori din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii din diverse domenii ale economiei naționale.

Printre antreprenorii cîștigători ai concursului Național ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii” se numără 2 agenți economici din mun. Bălți, și anume:

  • la nominalizarea „Cel mai bun antreprenor în sfera comerţului” – locul I a fost obținut de către „Gelibert – Com” R.L. (mun. Bălți). Întreprinderea este fondată în anul 2005 și desfășoară activitatea în comerţului cu ridicata a băuturilor. Conducătorul întreprinderii: Ion Tulbure.
  • la nominalizarea „Cel mai bun antreprenor – exportator” – locul II a fost obținut de către  ,,Stip” SRL(mun. Bălți). Întreprinderea este fondată în anul 1992 și este specializată în fabricarea jucăriilor moi din blană artificială, pachete igienice, şerveţele sub cap pentru aeronave. Conducătorul întreprinderii: Valeri Dimcov.

Ceremonia de premiere a învingătorilor concursului Național ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”, a avut loc la data de 23 noiembrie în cadrul Conferinţei Internaţionale a ÎMM-urilor ediția a XI-a, 2018 cu genericul ”Industria 4.0”.

Învingătorilor  concursului le-au fost înmânate diplome de onoare  ale Guvernului RM ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii” şi premii în valoare de 5000 lei pentru premiul I și 3000 lei pentru premiul II.

     Vă reamintim, că anunţul pentru participarea la Concursul Național ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”ediția a XI-a, a fost plasat pe pagina web a primăriei mun. Bălți (www.balti.md) la data de 03.04.2018, cu informația cu privire la desfăşurarea primei etape a concursului ,,Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”.

      Sperăm că pe viitor tot mai mulţi agenţi economici din mun. Bălți vor participa la acest concurs şi vor obținte rezultate înalte la nivel republican.

Last updated: noiembrie 30, 2018 at 15:05 pm

Lasă un Răspuns