08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

A X-a ediție a Concursului Național ”IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”

//
Comentariu0

Prin prezenta, Primăria mun. Bălţi informează că,  Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a lansat cea de a X-a ediție a Concursului Național ”IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”, organizat anual cu suportul partenerilor de dezvoltare și a companiilor active în acest domeniu din Republica Moldova.

Scopul Concursului este de a promova obiectivele dezvoltării durabile și principiile de responsabilitate socială corporativă în rândul IMM-urilor drept activități esențiale de sporire a competitivității. În condițiile unei creșteri accelerate a economiei imaginea întreprinderii depinde nu numai de indicatorii economico-financiari, de calitatea produselor, de locurile de muncă noi create, dar este influențată considerabil și de modul cum contribuie la dezvoltarea durabilă.

Responsabilitatea Social Corporativă (RSC) este considerată o investiție inteligentă, care aduce beneficii atât companiei, cât și întregii comunități.

În cadrul Concursului vor fi decernate premiile pentru următoarele nominalizări:

PREMIUL I. Protecția mediului înconjurător

PREMIUL II. Grija față de angajați

PREMIUL III. Grija față de piață

PREMIUL IV. Integrarea socială și sprijinul acordat comunității

PREMIUL SPECIAL pentru alinierea strategiei de business la ODD și promovarea acestora

PREMIUL MARE Adoptarea unui model de afacere verde cu utilizarea responsabilă a resurselor

Ceremonia oficială de decernare a premiilor câştigătorilor Concursului Naţional „IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”, Ediţia a X-a, va avea loc la data de 28 noiembrie 2019, în cadrul Conferinței Internaționale a Intreprinderilor Mici și Mijlocii, cu participarea activă a mediului de afaceri, reprezentanţilor administraţiilor publice centrale și locale, organizațiilor donatoare, partenerilor de dezvoltare, societății civile și mass media. Suntem convinși că prin eforturile comune vom reuși să promovăm principiile de responsabilitate socială corporativă în rândul IMM-urilor și să contribuim la dezvoltarea socio-economică durabilă a localităților din Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactaţi la adresa de e-mail: [email protected]odimm.md sau la numărul de telefon (022) 22-45-20.

Declaratia privind lipsa restantelor-15.10.2019

Formular de aplicare-15.10.2019

Ghidul aplicantului-15.10.2019

Last updated: octombrie 15, 2019 at 19:40 pm

Lasă un Răspuns