08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

A văzut lumina tiparului ediția nouă a buletinului informativ al Congresului Autorităților Publice Locale pentru perioada 21 august-5 septembrie 2017

//
Comentariu0

Buletinul informativ conține următoarele titluri:

1. CALM, punte de legătură între APL din REPUBLICA MOLDOVA și CAROLINA de NORD, SUA.

2. CALM: „Delegația CONSILIULUI EUROPEI îngrijorată de înrăutățirea  situației aleșilor locali din Moldova. Dialogul APC-APL trebuie să devină unul instituționalizat, permanent, consecvent, iar autoritățile centrale w nevoie să demonstreze voință reală și consecvență pe segmentul descentralizării!”

3. Primarii fac front comun: ”CALM este structura care ne unește! CALM este istoria nouă a țării, care ne reprezintă pe toți și egal, indiferent de coloratura politică! CALM  ne ajută să rezolvăm interesele comunităților și să devenim adevărați profesioniști!”

4. Informație privind emisiunea VOCEA ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE din 26 august 2017.

5. ”Puncte de reflecție cu CALM” din 25 august 2017.

6. TATIANA BADAN, primar de SELEMET, PREȘEDINTE CALM, GHEORGHE RĂILEANU, primar de CIMIȘLIA și VIOLETA CRUDU, primar de CRUZEȘTI, la #VOCEA ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE

7. Un nou apeduct în  FăleștiI, pentru 18.000 de locuitori.

8. Un teren de fitness și 3 terenuri de joacă pentru copii vor fi amenajate, în curănd, la ȚÂNȚĂRENI și BUBUIECI.

9. Locuitorii satului ŢIPALA se bucură de un nou mini-teren de fotbal.

10.Lucrările de construcție a drumului intercomunitar FEȘTELIȚA-MARIANCA de JOS-ȘTEFAN VODĂ – pe ultima sută de metri.

11. O nouă stație de urgență a fost deschisă în satul VOLINTIRI, ŞTEFAN VODĂ.

12. SpecialiștiiI ADR au întreprins o vizită de monitorizare la șantirul de construcție a apeductului magistral pentru localitatea BARDAR.

13. Orașul FĂLEȘTI va fi asigurat cu apă potabilă din rîul Prut. Lucrările de construcție-montaj a apeductului vor demara în curînd.

14. Ședință de coordonare a lucrărilor în cadrul proiectului „ASIGURAREA EFICIENȚEI ENERGETICE A CLĂDIRII ȘCOLII-INTERNAT SPORTIVE DIN SATUL GRIMĂNCĂUȚI, RAIONUL BRICENI”.

15. Vizita demonitorizare în cvadrul proiectului „CONSTRUCȚIA SISTEMULUI DE CANALIZARE ÎN SECTORUL VALUL LUI TRAIAN ȘI MODERNIZAREA STAȚIEI DE EPURARE DIN ORAȘUL CĂUȘENI”.

Last updated: septembrie 13, 2017 at 11:24 am

Lasă un Răspuns