08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

A fost convocată prima ședință a Comisiei pentru pentru stabilirea tuturor circumstanțelor instalării și funcționării pe piața V. Alecsandri a caruselurilor de Revelion

//
Comentariu0

În incinta Primăriei municipiului Bălți, a fost convocată prima ședință a Comisiei pentru stabilirea tuturor circumstanțelor instalării și funcționării pe piața V. Alecsandri a caruselurilor de Revelion, în perioada 15 ianuarie – 05 februarie 2024.

Componența comisiei a fost aprobată prin vot unanim la ședința a I-a extraordinară a Consiliului municipal Bălți din 08 februarie 2024:

  1. Сhеtrаri Marcel, consilier, fracțiunea Р.Р. ,,Partidul Nostru”;
  2. Nogali Vitalie, consilier, fracțiunea Р.Р. ,,Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”;
  3. Rusu Victor, consilier, fracțiunea Р.Р. ,,Partidul Acțiune și Solidaritate”;
  4. Svetlicinîi Anastasia, consilier, fracțiunea Р.Р. ,,Fоrțа de Altenativă și de Salvare а Moldovei”;
  5. Gustoi Alexandr, consilier, neafiliat;
  6. Craevscaia-Derenova Cristina, consilier, neafiliat;
  7. Jucov Veaceslav, consilier, neafiliat.

În calitate de președinte și secretar al comisiei au fost aleși Nogali Vitalie și Rusu Victor. La ședință au luat parte președintele și membrul Consiliului de administrație a ÎM „Amenajarea teritoriului și spații verzi” Șmulschi Ghenadie și Miron Ivan, administratoarea întreprinderii Novicova Svetlana, șeful Direcției juridice a primăriei Balan Vitalie, Secretarul Consiliului municipal Bălți Serdiuc Irina, precum și consilierul Gramma Serghei.

Comisia urmează să se întrunescă în ședințe în cel mai scrurt timp pentru a verifica respectarea actelor normative în vigoare și standardelor tehnice în cadrul instalării și funcționării pe piața V. Alecsandri a caruselurilor de Revelion, în perioada 15 ianuarie – 05 februarie 2024.

Last updated: martie 13, 2024 at 17:39 pm

Lasă un Răspuns