08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

A 77-a aniversare de la eliberarea Moldovei. Depunere de flori (actualizat)

//
Comentariu0

Dragi bălțeni!

Ne aflăm în ajunul aniversării a șaptezeci și șaptea de la finalizarea operațiunii Iași-Chișinău. Ecoul acestui eveniment, din îndepărtatul 1944, și astăzi este viu, deoarece, după ani grei de război, pe acest meleag înfloritor, s-a întors Pacea, lăsând în urmă pierderi colosale umane, vieți pierdute, soarte schilodite.

Să cinstim memoria tuturor eroilor, ce și-au pierdut viața în crâncenul război, pentru ca noi, generația de azi, să trăim, să creăm, să făurim, să iubim, să ne bucurăm de fiecare clipă alături de cei dragi.

În semn de mare și adâncă recunoștință, la 24 august, bălțenii vor depune florile memoriei la monumentele eroilor de la Memorialul Gloriei Militare.

Administrația Primăriei municipiului Bălți informează că la 24 august 2021, în municipiu, va avea loc depunerea de flori la mormintele militare de pe teritoriul Memorialului Gloriei Militare și la Monumentul eliberatorilor orașului în 1944 („Tancul”). Evenimentul este dedicat celei de-a 77-a aniversări din ziua eliberării Moldovei de invadatorii naziști germani, prin operațiunea Iași – Chișinău.

Adunarea participanților: ora 08.45 – 09.00, în fața Memorialului Gloriei Militare, str. Decebal, 13, mun. Bălți.

Începutul depunerii de floriora 09.00.

Amintim că, în legătură cu declararea în municipiu a „codului roșu” de alertă epidemiologică COVID – 19, participanții la eveniment sunt obligați să respecte măsurile de profilaxie și control, în corespundere cu cerințele Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale de Sănătate Publică.

Last updated: august 23, 2021 at 19:22 pm

Lasă un Răspuns