08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primăria municipiului Bălți a găzduit training-ul dedicat schimbărilor climatice și egalității de gen

//
Comentariu0

Primăria municipiului Bălți a fost gazda unui training important pe tema schimbărilor climatice și egalității de gen, intitulat „Integrarea considerațiilor de gen și incluziune în politicile privind schimbările climatice și sustenabilitatea la nivel municipal”. Acest eveniment a fost organizat în cadrul proiectului „Termoficare Bălți: Promovarea egalității de șanse, a practicilor de consum eficiente energetic și a participării femeilor în politica climatică”, implementat de compania internațională de consultanță AETS în cooperare cu S.A. CET-NORD, cu sprijinul financiar al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), prin Programul pilot Green City.

Training-ul a fost susținut de experții Agostina ALLORI și Elisa BORAN, care au oferit participanților cunoștințe și instrumente utile pentru integrarea egalității de gen și a incluziunii în politicile municipale legate de schimbările climatice și sustenabilitate.

La eveniment au participat reprezentanți ai administrației publice locale (APL), organizații ale societății civile, directori ai întreprinderilor municipale, precum și directori ai instituțiilor educaționale din municipiul Bălți.

Last updated: octombrie 8, 2024 at 20:10 pm

Lasă un Răspuns