08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, inițiază colaborarea cu colegiul veterinar pentru sterilizarea câinilor fără stăpân

//
Comentariu0

Astăzi, Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a vizitat Centrul de adăpost pentru animale fără stăpân, unde, la solicitarea sa, au venit studenți de la Colegiul de Medicină Veterinară și Economie Agrară din Brătușeni pentru a oferi ajutor în sterilizarea câinilor.

În cadrul vizitei, primarul a subliniat importanța soluționării problemei animalelor fără stăpân din oraș și a exprimat speranța pentru o colaborare pe termen lung cu colegiul:

„Toată lumea știe că problema câinilor fără stăpân în oraș este foarte serioasă, așa că astăzi la noi au venit câteva zeci de studenți de la Colegiul de Medicină Veterinară și Economie Agrară din Brătușeni. Pentru ei, adăpostul nostru va deveni un laborator permanent, iar tot ceea ce vor face aici va fi o practică excelentă. Iar pentru oraș, aceasta înseamnă că vom avea specialiști profesioniști. Vom purta negocieri cu conducerea colegiului pentru ca această colaborare să devină sistematică și pe termen lung, cu scopul de a rezolva cât mai repede problema câinilor fără stăpân din oraș.”

Primăria municipiului Bălți continuă să lucreze activ pentru rezolvarea problemei animalelor fără stăpân, implicând profesioniști și voluntari în procesul de sterilizare și îngrijire a animalelor, ceea ce va permite reducerea semnificativă a numărului de câini fără stăpân din oraș.

Last updated: septembrie 27, 2024 at 19:08 pm

Lasă un Răspuns