08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În municipiul Bălți va fi lansată platforma „e-Cetățean”

//
Comentariu0

Primarul Alexandr Petkov a anunțat lansarea unui nou proiect important pentru municipiul Bălți – platforma „e-Cetățean,” care va deveni funcțională începând cu 1 octombrie 2024. Platforma „e-Cetățean” este un proiect comun al Primăriei municipiului Bălți și Asociației pentru Drepturile Omului Lex XXI.

„Începând cu 1 octombrie 2024, împreună cu Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI, ne propunem să transformăm Bălțiul într-un oraș mai incluziv, mai transparent și mai accesibil pentru toți cetățenii. Această platformă digitală va oferi posibilitatea tuturor locuitorilor mun. Bălți să se implice direct în procesul de luare a deciziilor la nivel local – să raportați probleme, să controlați realizarea acestora, să propuneți idei și să votați inițiativele care contează pentru orașul nostru!” – a declarat primarul.

Alexandr Petkov a subliniat: „Orașul nostru va fi mai puternic, pentru că vocea fiecărui orășean contează!”

Lansarea platformei „e-Cetățean” se realizează datorită unui grant în valoare de 40 mii dolari din partea Ambasadei SUA în Moldova pentru implementarea proiectului „Platforma e-Cetățean: revoluționarea guvernării locale pentru un oraș Bălți incluziv”.

Last updated: septembrie 25, 2024 at 22:14 pm

Lasă un Răspuns