08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul Alexandr Petkov: „Bălțiul a devenit parte a unui eveniment important – Forumul Orașelor Înfrățite”

//
Comentariu0

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, se află într-o vizită de lucru la Iași, unde are loc Forumul orașelor înfrățite. Primarul a menționat că, în cadrul întâlnirii, a discutat cu primarul Iașiului despre situația de pe strada Sf. Nicolae, care a fost afectată de o alunecare de teren, și speră la sprijinul specialiștilor din România.

„Astăzi, Bălțiul a devenit parte a unui eveniment important – Forumul Orașelor Înfrățite, care se petrece la Iași. Acest Forum nu este doar o întâlnire, ci o platformă pentru construirea unor punți durabile de prietenie și parteneriat.

Împreună cu Primarul mun. Iași, Mihai Chirica, am discutat posibilitatea acordării de asistență orașului Bălți de către specialiști pentru reabilitarea străzii Sf. Nicolae, afectată de o alunecare de teren.

Interacțiunea cu colegii noștri din România, Ucraina și Moldova ne ajută să facem schimb de experiențe, să găsim soluții noi și să dezvoltăm proiecte comune pentru modernizarea europeană a infrastructurii orașelor noastre”, a subliniat Alexandr Petkov.

Last updated: septembrie 23, 2024 at 17:57 pm

Lasă un Răspuns