08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Audieri publice asupra Planului de acțiuni privind susținerea familiilor din municipiul Bălți pentru anii 2024 – 2028

//
Comentariu0

Luni, 9 septembrie 2024, în biroul 101 din incinta Primăriei municipiului Bălți, au avut loc audieri publice privind Planul de acțiuni pentru susținerea familiilor din municipiul Bălți, pentru anii 2024 – 2028.

Planul de acțiuni pentru susținerea familiilor reprezintă o serie de măsuri și inițiative orientate spre oferirea suportului financiar, social și medical pentru diverse categorii de persoane, inclusiv persoanele în etate, familiile defavorizate, copiii din diferite medii sociale, familiile tinere și cele cu mulți copii. Obiectivul principal al acestui plan este îmbunătățirea calității vieții acestor grupuri vulnerabile prin crearea unei rețele extinse de servicii de suport.

Participanții la audieri au avut ocazia să dezbată planul și să ofere sugestii privind modul în care acest program ar putea fi îmbunătățit. De asemenea, s-au discutat și măsurile necesare pentru implementarea eficientă a inițiativelor propuse, astfel încât acestea să aducă beneficii reale comunității.

Primăria municipiului Bălți mulțumește tuturor celor care au participat activ la aceste audieri și își exprimă angajamentul de a susține și implementa măsuri concrete care să îmbunătățească nivelul de trai al locuitorilor municipiului Bălți.

Last updated: septembrie 9, 2024 at 17:47 pm

Lasă un Răspuns