08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primul sunet a răsunat la Școala de Arte „Ciprian Porumbescu” și Școala de Muzică „George Enescu”

//
Comentariu0

Astăzi, 2 septembrie 2024, la Școala de Arte „Ciprian Porumbescu” și Școala de Muzică „George Enescu” din municipiul Bălți a răsunat primul sunet, marcând începutul unui nou an școlar plin de creativitate și excelență artistică.

La evenimentele festive organizate cu această ocazie a participat Stela Smirnov, șefa Direcției Cultură a Primăriei municipiului Bălți, care a transmis un mesaj de felicitare elevilor, profesorilor și părinților.

În discursul său, Stela Smirnov a subliniat importanța educației artistice în dezvoltarea tinerelor talente și a menționat despre sprijinul continuu din partea Primăriei pentru îmbunătățirea condițiilor de studiu și dezvoltarea activităților culturale din municipiu.

De menționat, că elevii claselor întâi a Școlii de Arte „Ciprian Porumbescu” astăzi au primit cadouri din partea Fundației „DANIEL”, partenerii Organizației „TEECH” din Regatul Unit.

Școlile de arte și muzică din Bălți rămân piloni esențiali ai educației culturale, oferind copiilor și tinerilor din oraș oportunități valoroase pentru a-și cultiva pasiunile și a-și dezvolta abilitățile artistice. Primăria municipiului Bălți își reafirmă angajamentul de a susține aceste instituții în misiunea lor de a forma viitori artiști și muzicieni.

Last updated: septembrie 2, 2024 at 17:43 pm

Lasă un Răspuns