08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a comentat situația incendiului de la Piața Centrală și a promis să supravegheze personal soluționarea problemelor legate de despăgubirea daunelor produse

//
Comentariu0

Primarul Alexandr Petkov a numit incendiul de la Piața Centrală din municipiul Bălți o situație de urgență și a mulțumit pompierilor, reprezentanților poliției și carabinierilor pentru munca bine coordonată pe care au desfășurat-o pentru a localiza incendiul și a ieși din situație cu pierderi minime și, cel mai important, fără victime omenești.

„Au fost afectate aproximativ 25 de containere. În prezent, se desfășoară o anchetă, iar în cel mai scurt timp trebuie efectuată o expertiză necesară pentru a stabili dimensiunea pagubelor. Reprezentanții din Chișinău vor veni la Bălți deja mâine și vor efectua expertiza în regim de urgență”, a declarat Alexandr Petkov.

Primarul a asigurat: „Pentru cei care au suferit în urma incendiului, am prevăzut o serie de măsuri, despre care vom anunța în zilele următoare. Dorim să trecem prin aceste dificultăți cât mai rapid și să rezolvăm problemele cât mai eficient. Cu siguranță, se vor trage concluzii pentru ca astfel de situații de urgență să fie excluse în viitor.”

Primarul a promis să supravegheze personal ca toate problemele legate de despăgubirea pagubelor materiale să fie rezolvate în cel mai scurt timp.

Last updated: septembrie 2, 2024 at 17:39 pm

Lasă un Răspuns