08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Întrevedere oficială a delegației Serviciului Instrumente de Politică Externă (FPI) cu Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov

//
Comentariu0

Astăzi, 2 septembrie 2024, Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a avut o întrevedere oficială cu delegația Serviciului Instrumente de Politică Externă (FPI) al Comisiei Europene. Delegația a fost reprezentată de Peter Wagner, Directorul FPI, Nadiya Vertebna, Ofițer desemnat pentru relații cu Republica Moldova, Marcia Kammitzi, Manager de Program, și Guillermo Llinás, Director de Țară al organizației People in Need Moldova.

În cadrul întrevederii, discuțiile s-au concentrat asupra continuării și extinderii proiectelor menite să susțină persoanele social-vulnerabile din municipiul Bălți. Participanții au subliniat importanța colaborării dintre administrația publică locală și partenerii internaționali pentru a asigura un impact pozitiv și durabil asupra comunității.

Primarul Alexandr Petkov a exprimat recunoștință pentru sprijinul constant oferit de Comisia Europeană și organizația People in Need, subliniind că aceste inițiative contribuie semnificativ la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor municipiului Bălți, în special a celor aflați în situații de vulnerabilitate.

Discuțiile au inclus, de asemenea, planuri pentru viitoare proiecte și colaborări menite să consolideze dezvoltarea socială și economică a municipiului Bălți, prin intervenții bine țintite și adaptate nevoilor locale.

Primăria municipiului Bălți își reafirmă angajamentul de a colabora cu partenerii internaționali pentru a implementa soluții eficiente și durabile în beneficiul comunității locale.

Last updated: septembrie 2, 2024 at 17:38 pm

Lasă un Răspuns