08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

FANFARE ÎN PARC: Festivitatea de încheiere a proiectului cultural inițiat de Primarul Alexandr Petkov

//
Comentariu0

Astăzi, în cadrul celebrării Zilei Limbii Române, a avut loc festivitatea de încheiere a proiectului cultural „FANFARE ÎN PARC”, inițiat de Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov. Evenimentul, care s-a desfășurat într-o atmosferă festivă și plină de entuziasm, a adus împreună locuitorii orașului, pentru a celebra frumusețea și diversitatea culturii noastre.

Prin acest proiect, Primăria municipiului Bălți a dorit să promoveze tradițiile muzicale și să ofere comunității o serie de concerte de fanfară, aducând un omagiu limbii și culturii române. Festivitatea de astăzi a marcat cu succes finalul acestui proiect, lăsând o amprentă de neuitat în inimile participanților.

Primăria municipiului Bălți își exprimă recunoștința față de toți cei implicați în realizarea acestui proiect și față de cetățenii care au participat cu entuziasm la evenimentele organizate. „FANFARE ÎN PARC” a demonstrat încă o dată că limba și cultura sunt elemente fundamentale care unesc comunitatea noastră și care trebuie celebrate și păstrate cu grijă.

Last updated: august 31, 2024 at 14:29 pm

Lasă un Răspuns