08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Campionatul Deschis de caiac-canoe, dedicat memoriei Maestrului Sportului N. Eremciuc și celei de-a 80-a aniversări a eliberării Moldovei de fascism

//
Comentariu0

Astăzi, 24 august 2024, în municipiul Bălți a avut loc Campionatul Deschis de caiac-canoe, dedicat memoriei Maestrului Sportului N. Eremciuc și celei de-a 80-a aniversări a eliberării Moldovei de fascism. Competițiile au reunit cei mai buni sportivi, precum și numeroși spectatori care au venit să susțină participanții și să aducă un omagiu sportivului remarcabil.

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a adresat un cuvânt de salut participanților și oaspeților campionatului. În discursul său, el a subliniat importanța păstrării tradițiilor sportive și a memoriei celor care au contribuit semnificativ la dezvoltarea sportului în regiunea noastră.

Primăria municipiului Bălți își exprimă recunoștința față de toți participanții, antrenorii și organizatorii pentru contribuția lor la desfășurarea acestui eveniment semnificativ și le dorește tuturor sportivilor succes și victorii pe plan sportiv.

Last updated: august 24, 2024 at 14:47 pm

Lasă un Răspuns