08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Întrevederea oficială a delegației Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) cu primarul municipiului Bălți

//
Comentariu0

Astăzi, 21 august 2024, a avut loc o întrevedere oficială între Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, și delegația Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Republica Moldova, reprezentată de Natasa Omerovic, Ofițer de proiect,  și Alina Chirciu, asistent de proiect. Discuțiile s-au concentrat pe proiectele în curs și viitoarele colaborări în domeniul migrației și asistenței umanitare în municipiu.

Întâlnirea a fost axată pe consolidarea parteneriatului între autoritățile locale din Bălți și OIM, cu scopul de a îmbunătăți condițiile și integrarea migranților în comunitatea locală. Discuțiile au inclus și aspecte privind implementarea unor proiecte sociale menite să sprijine grupurile vulnerabile din municipiu.

Primarul Alexandr Petkov a subliniat importanța colaborării cu OIM pentru dezvoltarea comunității și a exprimat deschiderea autorităților locale de a continua și extinde parteneriatele existente. De asemenea, s-a discutat despre posibilele proiecte viitoare care să aducă beneficii semnificative locuitorilor municipiului Bălți.

Last updated: august 21, 2024 at 17:40 pm

Lasă un Răspuns