08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

În municipiul Bălți au loc pregătiri pentru perioada de toamnă-iarnă 2024-2025

//
Comentariu0

Primarul Alexandr Petkov a aprobat planul de acțiuni amplu pentru asigurarea pregătirii și funcționării gospodăriei comunale în perioada de toamnă-iarnă 2024-2025. În vederea asigurării vitalității municipiului în sezonul rece, au fost aprobate o serie de măsuri care vizează toate domeniile esențiale pentru buna desfășurare a activităților în municipiu.

Planul de acțiuni, aprobat prin dispoziția primarului nr. 323 din 15.08.2024, include măsuri specifice pentru pregătirea tuturor întreprinderilor municipale, instituțiilor publice și complexului energetic. Responsabilitatea implementării acestui plan cade sub conducerea directă a administratorilor desemnați, care au obligația de a monitoriza și raporta periodic gradul de realizare a acțiunilor stabilite.

Printre măsurile adoptate se numără:

  • Asigurarea pregătirii corespunzătoare a tuturor obiectelor subordonate, inclusiv spălarea și testarea presiunii hidraulice a sistemelor interne de alimentare cu energie termică în blocurile locative.
  • Colaborarea între deținătorii rețelelor inginerești și administratorii fondului locativ pentru restabilirea zonelor afectate de lucrările de terasament până la începutul sezonului de încălzire.
  • Completarea rezervelor necesare de utilaje, materiale și combustibil pentru a face față eventualelor situații excepționale.

Termenul limită pentru finalizarea tuturor lucrărilor de pregătire este stabilit pentru 15 octombrie 2024. În acest context, primăria va organiza ședințe săptămânale cu reprezentanții întreprinderilor și instituțiilor implicate pentru a monitoriza progresul și a soluționa prompt eventualele probleme.

Primăria municipiului Bălți asigură populația că toate măsurile luate au ca scop principal asigurarea confortului și siguranței cetățenilor în perioada de toamnă-iarnă.

Last updated: august 20, 2024 at 17:28 pm

Lasă un Răspuns