08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a atenționat asupra problemei create artificial cu evacuarea deșeurilor din oraș

//
Comentariu0

În cadrul ședinței cu administratorii întreprinderilor municipale, Alexandr Petkov a menționat că referințele conducerii temporare a întreprinderii la uzura tehnicii sunt iresponsabile, deoarece acum o lună aceeași conducere a confirmat primăriei capacitatea deplină a întreprinderii de a-și îndeplini în totalitate obligațiile față de oraș în ceea ce privește serviciul de colectare și evacuare a deșeurilor.

Mai mult decât atât, potrivit primarului, ÎM „DRCD” încă nu a efectuat plata pentru serviciile poligonului de deșeuri solide din s. Țambula pentru luna trecută.

În acest context, Alexandr Petkov a atras atenția vinovaților de criza deșeurilor că nu va permite revenirea mafiei deșeurilor în Bălți.

„Vreau să reamintesc că ÎM „DRCD” este singura întreprindere care primește bani de la cetățeni pentru evacuarea deșeurilor. Primăria nu primește niciun ban în buget pentru acest serviciu. Problemele cu evacuarea deșeurilor sunt create artificial de conducerea acestei întreprinderi, dar mafia deșeurilor nu va reveni în oraș”, a declarat primarul Alexandr Petkov.

Primarul a subliniat că administrația va lua toate măsurile necesare pentru a preveni încercările ulterioare de destabilizare a situației cu evacuarea deșeurilor și pentru a asigura curățenia în oraș.

Last updated: august 13, 2024 at 19:28 pm

Lasă un Răspuns