08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Delegația Agenției Turcești de Cooperare și Coordonare (TIKA) în Republica Moldova a efectuat o vizită în municipiul Bălți

//
Comentariu0

Astăzi, 13 februarie 2024, Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a avut o întrevedere cu Delegația Agenției Turcești de Cooperare și Coordonare (TIKA) în Republica Moldova, reprezentată de Tarık Mete – Coordonator al Programelor TIKA, Burak Kadir Killioğlu – Adjunct al Coordonatorului Programelor TIKA și Roman Calac – Asistent al Coordonatorului Programelor TIKA.

Edilul de Bălți, Alexandr Petkov, și-a arătat deschiderea față de colaborarea cu Agenția Turcească de Cooperare și Coordonare (TIKA), a propus unele idei de proiecte, beneficiari ai cărora vor fi locuitorii municipiului.

Tarık Mete, Coordonatorul Programelor TIKA, a menționat despre faptul că Agenția Turcească de Cooperare și Coordonare în Republica Moldova a fost prima agenție deschisă în străinătate de către TIKA, unde au fost implementate o serie de proiecte, care au îmbunătățit nivelul calității vieții al populației. Șeful delegației și-a exprimat speranța în continuarea numeroaselor proiecte realizate în Bălți.

La întrevedere, administrația publică locală a fost reprezentată de către Alexandr Petkov – Primar de Bălți, Eduard Pleșca – consilier al primarului și Dan Moraru –  Șef al Direcției relații externe și atragerea investițiilor a primăriei.

La finalul întrunirii, primarul le-a oferit oaspeților suveniruri confecționate manual de copiii din instituțiile de învățământ ale orașului. Pe fiecare dintre aceste suveniruri sunt indicate numele și prenumele autorului.

Last updated: februarie 13, 2024 at 17:49 pm

Lasă un Răspuns