08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul municipiului Bălți A. Petkov: „Toți agenții economici, care nu fac ordine pe teritoriile adiacente, conform legislației în vigoare, trebuie amendați”

//
Comentariu0

La ședința cu administratorii întreprinderilor municipale, șeful Direcției gospodărie comunală, V. Zincovschi, s-a adresat tuturor agenților economici care refuză să mențină curățenia pe teritoriile adiacente punctelor lor de vânzare: „Vreau să aduc la cunoștința agenților economici, care desfășoară diverse activități pe teritoriul municipiului Bălți, dar refuză să mențină curățenia în zonele adiacente: nu încercați să manipulați cu apartenența dvs. politică sau cu alte metode care nu au legătură cu gospodăria comunală, toate acestea nu vor fi reflectate în procesul-verbal de contravenție administrativă. În plus, vreau să vă atrag atenția asupra faptului că atunci când ați venit la mine pentru aprobare, ați explicat că, pentru apresta servicii suplimentare, luați terenuri pentru parcare de-a lungul trotuarelor în fața obiectelor comerciale, eu v-am ascultat. Acum spuneți că locurile de parcare sunt locuri de uz comun și că nu le veți curăța”. El a mai solicitat agenților economici să se abțină de la comportamentul grosolan și comentariile la adresa lucrătorilor din domeniul gospodăriei comunale.

Primarul Alexandr Petkov a adăugat că în municipiul Bălți, în anul 2015, a fost adoptată o decizie a Consiliului municipal Bălți din 2015 privind aprobarea regulilor de asigurare a curățeniei și ordinii pe teritoriul mun. Bălți, în care este clar definită situația ce ține de curățarea teritoriilor adiacente, și a exprimat mirarea de ce această decizie nu a fost pusă în aplicare. El a îndemnat agenții constatatori și poliția să identifice și să amendeze toți cei care încalcă legea.

„În oraș trebuie să fie curat și trebuie să fie ordine! Și în oraș va fi ordine, nu vă îndoiți”, – a concluzionat primarul.

Last updated: ianuarie 24, 2024 at 21:23 pm

Lasă un Răspuns