08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Concertul festiv prilejuit Zilei Profesionale a Lucrătorului Medical și Farmacistului 2023

//
Comentariu0

În ajunul sărbătorii Zilei Profesionale a Lucrătorului Medical și Farmacistului au fost desfășurate două evenimente frumoase organizate de către Primăria mun. Bălți.

Cu aportul Direcției Cultură în incinta Palatului Municipal de Cultură Bălți la data de 16 iunie 2023 a avut loc concertul festiv în cadrul căruia au evoluat artiștii și colectivele din cadrul municipiului, precum și invitații speciali Corina Țepeș și Costi Burlacu.

Primarul mun. Bălți Nicolai Grigorișin a venit în scenă cu un mesaj de felicitare adresat întregii comunități medicale și farmaceutice a municipiului: „Stimaţi lucrători ai domeniului ocrotirii sănătății municipiului Bălţi!

Vă felicit cu prilejul sărbătorii profesionale “Ziua lucrătorului Medical şi Farmacistului”. Cu acest prilej Vă adresez, cele mai sincere felicitări şi frumoase urări de bine. Profesia Dumneavoastră rămâne a fi una din cele mai importante şi necesare, iar nobleţea şi responsabilitatea acestei meserii nu poate fi pusă la îndoială, ea poate fi doar respectată, admirată şi mulţumită. Sunte-ţi acei care salvați vieţile noastre, o face-ţi cu dăruire zi de zi, an de an. Şi în timpul sărbătorilor, şi în zilele de lucru sunteţi întotdeauna gata să veniţi în ajutorul celor bolnavi. Mîinile Voastre dibace dăruie oamenilor bucuria vindecării şi inspiră speranţa la o viaţă fericită.

Vă doresc în activitatea de mai departe să vă ghidaţi de toleranţă şi răbdare. Pentru că viitorul nostru poate fi doar într-o societate sănătoasă, iar sănătatea întregii naţiuni depinde de Dumneavoastră.”

Totodată, la ceremonia de înmînare a diplomelor și distincțiilor au fost evidențiați pentru merite deosebite și muncă de aleasă dăruire cu Diplome de Excelență Echipele specializate de acordare a asistenței medicale pe diverse profiluri din cadrul Instituțiilor medico-sanitare publice și private: IMSP Centrul Medicilor de Familie mun. Bălți, IMSP CNAMUP Stația Asistență Medicală Urgentă Bălți, IMSP Spitalul Clinic Bălți,IMSP Centrul Stomatologic Bălți, Centrul Național de Transfuzie a Sîngelui filiala Bălți, Centrul Sănătate Publică Bălți, Centrul de Terapie Laser INCOMED SRL, Centrul de Plasament Temporar Reabilitare Copii Bălți, Centrul de Plasament și Reabilitare a persoanelor cu Dizabilități (adulți) Bălți, Colegiul de Medicină Bălți, IMSP Spitalul de Psihiatrie Bălți, Centrul Medical Magnific Nord SRL.

Trofeie pentru Fidelitate și devotament profesie au fost înmînate lucrătorilor medicali care cu har și dăruire de sine au dedicat profesiei între 35 și 60 de ani de activitate.

De asemenea Primarul mun. Bălți Nicolai Grigorișin a oferit Scrisori de Mulțumire Managerilor instituțiilor medico sanitare pentru dedicație, contribuția semnificativă și inevitabilă desfășurate de către colective, aportul esențial și calitatea serviciilor medicale prestate comunității bălțene.

Last updated: iunie 18, 2023 at 14:00 pm

Lasă un Răspuns