08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

50 de familii rome social-vulnerabile din teritoriu au primit 34 pachete cu produse alimentare, 40 pachete cu produse de protecție și 50 de pachete cu produse igienice

//
Comentariu0

Direcția generală asistență socială și protecția familiei, grație colaborării și cu suportul organizațiilor „UN Women Moldova” și OHCHR Moldova, Asociația Națională a Mediatorilor Comunitari din RM, cu sprijinul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA) din fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare, prin intermediul ”Fondul ONU de Încredere a Partenerilor pentru Răspuns la COVID-19 și Recuperare” a oferit în ziua de 05.05.2021, un lot de produse de primă necesitate.

Lotul de ajutor umanitar a fost acordat, în contextul situației epidemiologice COVID-19, în scop de protejare a oamenilor, în special a celor mai vulnerabili.

Lista persoanelor a fost întocmită de mediatorul comunitar al DGASPF dna A. Ciurar. Astfel, beneficiari ai ajutorului menționat au fost 50 de familii rome social-vulnerabile din teritoriu care au primit: 34 pachete cu produse alimentare, 40 pachete cu produse de protecție și 50 de pachete cu produse igienice – un suport necesar pentru aceste familii.

În acest context, DGASPF vine cu un mesaj de mulțumire și recunoștință față de donatori, pentru suportul acordat, cu urări de bine, sănătate și reușite frumoase în domeniul de activitate.

Last updated: mai 12, 2021 at 17:06 pm

Lasă un Răspuns