08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

5 decembrie – Ziua internaţională a voluntarilor

//
Comentariu0

Voluntarii sunt sărbătoriți anual, la 5 decembrie, în mai multe țări, inclusiv în Republica Moldova. Ziua internațională a voluntarilor (International Volunteer Day) a fost sărbătorită pentru prima oară în 1985, la inițiativa ONU, „pentru a recunoaște și promova munca neobosită a voluntarilor nu numai din cadrul organizației, dar și a celor de peste tot în lume. În fiecare zi, voluntarii dedică timp și efort pentru a asigura incluziunea celor lăsați în urmă, derulează activități pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă” (scrie www.unv.org).

Cu acest prilej, administrația publică locală felicită toți voluntarii din cadrul municipiului: din organizațiile necomerciale, centrele de tineret, din alte organizații și, nu în ultimul rând, din cadrul Primăriei mun. Bălți.

Mulțumim mult pentru Dedicație, Răbdare, Străduință, Curaj și Bunăvoință. Vă suntem foarte recunoscători și realizăm importanța muncii depuse de voi, dragi Voluntari. Mulțumim pentru implicarea asiduă la dezvoltarea și fortificarea comunității bălțene, pentru bunătatea de care dați dovadă și eforturile orientate spre crearea unei lumi mai bune. Sunteți o forță pozitivă care mișcă societatea înainte.

La mulți ani! Vă apreciem și vă încurajăm să luptați în continuare pentru cauze nobile!

Cu prețuire, Primăria mun. Bălți

Last updated: decembrie 6, 2021 at 18:09 pm

Lasă un Răspuns