08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

470 de beneficiari, incluși în listele DGASPF, vor primi ajutor material sub formă de pachete alimentare

//
Comentariu0

Întru îndeplinirea deciziei nr. 13 din 08.04.2020 „Cu privire la acordarea ajutorului material” a Comisiei pentru situații excepționale a municipiului Bălți, astăzi, 13 aprilie 2020, primii 120 de beneficiari de pe lista întocmită de Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei, vor primi ajutor material sub formă de pachete cu produse alimentare.

Această decizie s-a luat în legătură cu situația epidemiologică creată în țară ce a facilitat sistarea activității majorității agenților economici, interzicerea aflării în locuri publice a persoanelor ce au atins vârsta de 63 de ani, persoanelor cu boli cronice de inimă, cu diabet zaharat, cu probleme respiratorii și cardio-vasculare. Anume aceste persoane sunt în mod deosebit vulnerabile în fața acestui virus nemilos, sub numele de COVID-19.

În acest sens, pentru a le izola și a-i minimiza riscul de contactare cu alți indivizi, DGASPF s-a făcut responsabilă în livrarea acestor pachete alimentare la domiciliul beneficiarilor. Astfel un pachet alimentar conține: zahăr, fulgi de ovăs, paste făinoase, sardea în ulei, bomboane, orez, parizier, ceai, olive negre, cașcaval, apă potabilă, unt, ulei de floarea-soarelui, pârjoale, biscuiți și pâine. Acest pachet a fost creat pentru a include strict produsele alimentare de primă necesitate.

Aducem mulțumiri agenților economici, care au contribuit semnificativ la procurarea produselor și crearea pachetelor, și anume: SA „Floarea-Soarelui”, Slavena MegaMarket, SC „Dragonul Roșu” SRL, Uniunea Bike-rilor „Crazy Frog” din municipiul Bălți și desigur acelor întreprinzători individuali ce au dorit să facă donații anonime, fără publicitate.

Produsele vor fi livrate la domiciliul beneficiarilor de către reprezentanți ai Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei a Primăriei municipiului Bălți pe parcursul acestei săptămâni. Procesul de livrare s-a organizat în 4 ture, a cîte 120 de beneficiari zilnic.

În contextul apropierii Sfintelor Sărbători de Paști, aducem cele mai călduroase și sincere felicitări cu ocazia acestei luminoase sărbători!

Last updated: aprilie 13, 2020 at 16:27 pm

Lasă un Răspuns