08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

100 kg de miere – donația apicultorului Eduard Melnic. Cadoul pentru medicii bălțeni ce luptă cu COVID-19

//
Comentariu0

Apicultorul, Eduard Melnic, directorul SRL „Med Eliseirim” din Fălești, în data de 7 aprilie 2020, a adus 100 kg de miere pentru a îmbunătăți sănătatea medicilor, asistentelor medicale și celor infectați de COVID-19 din Spitalului Clinic Bălți.

Eduard Melnic: „Suntem apicultori în generația a patra și singuri ne culegem mierea și o împachetăm. Suntem singura companie din țară care a primit certificatul Kashira de conformitate a calității mierii la Bruxelles, iar la Londra am ocupat locul 2 pentru calitatea mierii produse. Suntem singurii din Moldova care ambalează miere din stupii proprii în ghivece de lut. Ideea de caritate s-a născut pentru că mama mea lucra medic în Fălești și prima donație în orașul natal, a fost mierea pentru medicii făleșteni. Fiica mea locuiește în Bălți. Ea a fost cea care a propus un gest similar de caritate medicilor din Bălți. Zis și făcut”.

Apicultorul a dăruit vasele și borcanele de lut cu miere primarului municipiului Bălți – Renato Uastîi.

Renato Usatîi: „Vreau să mulțumesc companiei din Fălești, care a făcut un așa gest frumos, pentru cei care se află pe prima linie: personalul spitalului. Dumnealui a adus 95 de borcane cu miere, de care au nevoie nu numai medicii și asistentele medicale, dar și bolnavii de COVID-19.”

Last updated: aprilie 8, 2020 at 12:23 pm

Lasă un Răspuns