08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

1 iunie. Copilărie, soare și bucurie!

//
Comentariu0

SCUMPII NOȘTRI COPII! MULT STIMAȚI PĂRINȚI!

DRAGI BĂLȚENI!

Prima zi a verii vine cu prilejuri de bucurie și fericire.

Sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului – simbol al gingășiei, inocenței, sensibilității și veseliei reflectate în zâmbetele și energia Voastră inepuizabilă, în splendoarea și efervescența jocurilor, dansurilor, cântecelor, organizate anual, în special și cu mult drag pentru Voi.

În Republica Moldova 1 iunie este marcată în calendar zi de sărbătoare tradițională – Ziua Ocrotirii Copilului. O zi specială – despre și pentru voi. O zi în care magia Copilăriei este pretutindeni, deoarece Copilăria este o lume de o inocență deosebită, o lume fermecată și duioasă.

Dragi copii! Meritați tot ce e mai bun, pentru că Voi sunteți viitorul, Voi sunteți speranța și spiritul unei societăți sigure și progresive.

Să aveți parte de o Copilărie plină de Soare, Dragoste și Pace, iar noi să învățăm de la voi să auzim Copilul din sufletul nostru… Să știm a dărui dragoste necondiționată și să ne bucurăm de fiecare oportunitate de a fi Buni și Înțelepți mai ales în raport cu oamenii dragi, părinții și bunicii noștri.

În acest  sens, vă asigurăm de susținerea autorităților locale în toate aspirațiile voastre și vom tinde și în continuare să creăm noi condiții pentru o copilărie fericită la noi ACASĂ, în orașul nostru drag, BĂLȚI.

La mulți ani cu multe bucurii, dragi copii!

Last updated: iunie 1, 2021 at 6:10 am

Lasă un Răspuns