08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Vadim Volc – deținătorul Premiului Mare a festivalului-concursului Internațional a cîntecului patriotic «Ostașii Patriei»

//
Comentariu0

Vocea sa puternică și catifelată a răsunat aidoma unui clopot. De la primele acorduri, spectatorii din amfiteatrul Estradei de vară a orașului Vitebsk au remarcat interpretarea cîntărețului bălțean, Vadim Volc, discipolul studioului «Indigo». Doar după șirul de aplauze Vadim a înțeles, că visul său s-a realizat – a atins inimile spectatorilir și membrilor juriului.

Din toți cei 65 participanți la festival, care au prezentat Rusia, Belorusia, Ucraina, Kazahstan, Armenia, Kirghizia, Moldova, Letonia și Lituania, a fost greu de–al remarca pe cel mai bun. După evoluția interpretului nostru, totul a devenit clar.

Un cadou frumos și-a adus în dar însuși Vadim în preajma zilei sale de naștere, pe care a marcat-o la data de 12 mai. După această prestare, învingătorul concursului Vadim Volc primește invitații pentru a participa la diverse concerte, emisiuni muzicale, dar ce e mai important pentru el acum este susținerea examenelor la Academia de Arte din Chișinău. Interpretul Vadim Volc și președintele Uniunii ostașilor-internațioinaliști mun. Bălți Iu. Hmarnîi sunt recunoscuți susținerii materiale a Fondului de binefacere «Renato Usatîi» pentru susținerea materială și posibilitatea de a participa la festivalul-concurs internațional.

Ediția următoare a festivalului va avea loc anul viitor în capitala țării noastre.

Last updated: mai 29, 2016 at 8:43 am