08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

S-au impus noi restricții în legătură cu instituirea stării de urgență pe teritoriul RM

//
Comentariu0

Stimați cetățeni, Covid-19 nu a dispărut. Virusul continuă să fie un pericol pentru sănătatea ta și a celor dragi, pentru a te proteja de urmările grave ale bolii, nu te expune riscului de infectare, respectă toate măsurile anticovid, limitează contactul cu alte persoane, poartă masca corect și evită locurile aglomerate sau orice alte situații unde te poți infecta. 

În perioada 01 aprilie-30 mai 2021, în Republica Moldova este declarată stare de urgență, fiind impuse următoarele restricții: 

*Se interzice, începând cu data de 3 aprilie 2021, în mun. Bălți, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23.00 – 5.00; 

*Se interzice circulația și aflarea persoanelor în spații publice, aflate în intravilanul localităților: parcuri, păduri, terenuri de joacă, terenuri sportive, zone de agrement; 

*Se interzice desfășurarea adunărilor, întrunirilor, manifestațiilor publice, mitingurilor și a altor acțiuni de masă; 

*Atenție! Persoanele care se află în afara domiciliului/reședinței sau altui loc de trai, sunt obligate să deţină asupra sa un act de identitate sau un alt înscris care confirmă identitatea persoanei. 

Ai grijă de tine și de persoanele apropiate, Fii în siguranță. 

Last updated: aprilie 5, 2021 at 12:36 pm

Lasă un Răspuns