08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Incubatorul de Afaceri din Rezina (IAR) vă invită la ,,Ziua uşilor deschise”

//
Comentariu0

Stimaţi colegi,

Incubatorul de Afaceri din Rezina (IAR) vă invită la ,,Ziua uşilor deschise” organizat de Ministerului Economiei RM în parteneriat cu Consiliul raional Rezina şi Organizaţia Pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Evenimentul va avea loc pe data de 22 iunie 2016 în sala de şedine a IAR, or. Rezina, str. Alexei Şciusev 10, începând cu ora 10:00.

Scopul evenimentului este de a promova rezidenţii IAR şi antreprenoriatul local prin  diseminarea informaţiei referitoare la oportunităţile de dezvoltare pentru antreprenorii din raion.

În cadrul evenimentului va avea loc prima ediţie a expoziţiei ,,Fabricat în IAR” la care vor fi expuse produsele şi serviciile prestate în cadrul Incubatorului.

Informaţii suplimentare la nr. de tel: 069220689

Incubatorul de Afaceri din Rezina (IAR) este o organizație necomercială, fondată de către Consiliul raional Rezina şi implementată de Organizaţia de Dezvoltare a Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) pentru activitate antreprenorială de producere și prestări servicii. Instituţia a fost creată, datorită suportului financiar al UE pe 23.11.2012.

În cadrul Incubatorului sunt 13 rezidenţi dintre care 4 start-upuri (afaceri noi create), care până în prezent au creat 37 de locuri de muncă ce beneficiază de consultanţă şi instruire antreprenorială, suport consultativ şi servicii juridice gratuite, costuri de administrare reduse, spaţii de producere şi oficii la preţuri facilitare, şi multe alte oportunităţi datorită cărora afacerea lor prosperă.

Activitate companiilor este orientată în domeniul prestarării serviciilor şi producerii. Printre principalele sfere de activitate sunt: agenţii de publicitate, confecţionarea articolelor de termopan, proiectări în construcţii, servicii de evidenţă contabilă, ambalarea ceaiului din plante naturale, confecţionarea veşmintelor bisericeşti, lucrări şi instalări electrice s.a.

 

Last updated: iunie 21, 2016 at 1:52 am