08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Viața continuă! Realizarea a două proiecte noi, ce înfrumusețează municipiul nostru

//
Comentariu0

Chiar și pe perioada declarării stării de urgență, angajații ÎM „Amenajarea teritoriului și spații verzi Bălți”, reușesc să-și îndeplinească obligațiunile și mai mult decât atât, reușesc să restaureze și monumentele arhitecturale. Atfel, au devenit realitate cele două proiecte implementate de muncitorii ÎM care pe lângă atribuțiile sale, ce țin de dezinfectarea și curățarea orașului, au reușit să restaureze renumita sculptură „Ospitalitatea” și să aducă în ordine scuarul unde se află aceasta. În cadrul proiectului s-au efectuat lucrări de văruire a copacilor, a bordurelor, tăierea tufelor etc. La fel au fost plantați și șase pui de „molid argintiu (albastru), ce vor umbri frumosa sculptură, ca simbol al ospitalității enorme a bălțenilor.

De asemenea au amenajat și înverzit teritoriul adiacent blocului locativ de pe bd. Mihai Eminescu, 2, ca parte a proiectului de arhitectură pentru dezvelirea plăcii comemorative în memoria regizorului și actorului Anatol Pînzaru, deschiderea festivă a căreia trebuia să aibă loc în data de 23 martie 2020. Aici s-au efectuat lucrări precum: tăierea tufelor de „Buscus” recent plantate, reînnoirea solului și curățarea acestuia etc.

Uitați-vă împrejur! Nici COVID-19 nu este o barieră pentru noi în înfrumusețarea orașului!

Astăzi le mulțumim celor ce au depus muncă și suflet în realizarea acestor două proiecte, le mulțumim angajaților ÎM „Amenajarea teritoriului și spații verzi Bălți”, în frunte cu administratorul acesteia, dna Svetlana Novicova!

Last updated: aprilie 3, 2020 at 13:46 pm

Lasă un Răspuns