08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

”Săptămîna de luptă împotriva traficului de ființe umane”.

//
Comentariu0

Traficul de ființe umane a dobîndit dimensiunile și particularitățile unui fenomen social național și transnațional, responsabil pentru multe drame umane și în aceeși măsură, un fenomen de crimă organizată care nu cunoaște granițe.

În anul  2007 Comisia Europeană, pentru prima data, a declarat – 18 octombrie, Ziua europeană  de luptă împotriva traficului  de ființe umane, și  anual această zi este marcată prin diverse acțiuni, menite să sensibilizeze și să informeze populațiaasupra gravității fenomenului și a consecințelor asupra ființei umane.
1

În acest an, perioada 18-24 octombrie 2016 este marcată drept ”Săptămîna de luptă împotriva traficului  de ființe umane”.

În acest  context, Comisia municipală pentru combaterea traficului  de ființe umane  a  inițiat   elaborarea  Planului pentru desfăşurarea “Săptămîniina de luptă împotriva traficului de fiinţe umane” cu implicare mai multor actori din comunitate în scopul realizării unor acțiuni de sensibilizare și informare a publicului larg față de acest fenomen.

Last updated: octombrie 18, 2016 at 14:03 pm

Lasă un Răspuns