08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Comisia de concurs pentru evaluarea proiectelor de utilitate publică și a comenzilor sociale

//
Comentariu0

Președintele comisiei: viceprimarul municipiului Bălți – Grigorișin Nicolai;

Vicepreședintele comisiei: viceprimarul municipiului Bălți – Șmulschii Ghenadie;

Secretarul comisiei: șeful-adjunct al Direcției secretariat și relații cu publicul, șeful Secției relații cu publicul – Cemîrtan Viorica;

Membrii comisiei:

Viceprimarul municipiului Bălți – Dubițkaia Tatiana;

Consilier al CMB, președintele Comisiei consultative de specialitate pentru educație, protecție socială și sănătate publică – Oserbaeva Svetlana;

Consilier al CMB – Zahilneac Tatiana;

Secretarul Consiliului municipal Bălți – Serdiuc Irina;

Șeful Direcţiei generale financiar-economice – Rusu Vera;

Șeful Direcţiei juridice – Balan Vitalii;

Șeful Direcţiei evidență contabilă – Bădărău Lilia;

Șeful Secției achiziții publice – Ceremuș Liliana;

Director al Filialei de Cruce Roșie din municipiul Bălți a Asociației Obștești „Societatea Națională de Cruce Roșie” – Crudu Cristina.

Baza:

Dispoziția primarului nr. 145 din 29.07.2021 „Cu privire la întroducerea modificărilor în componența Comisiei de concurs pentru evaluarea  proiectelor de utilitate publică și a comenzilor sociale, aprobată prin dispoziția primarului nr. 135 din 05.08.2020”

Dispoziția primarului nr. 142 din 23.07.2021 „Cu privire la întroducerea modificărilor în dispoziția primarului nr. 135 din 05.08.2020 „Cu privire la aprobarea instrucțiunii privind finanțarea din bugetul municipal a proiectelor de utilitate publică și a comenzilor sociale pentru realizarea programelor/planurilor municipale din sfera socială” și redenumirea instrucțiunii”

Dispoziția primarului nr. 135 din 05.08.2020 „Cu privire la aprobarea instruețiunii privind finanțarea din bugetul municipal a proiectelor de utilitate publică și a comenzilor sociale pentru realizarea programelor/planurilor municipale din sfera socială”

Last updated: septembrie 2, 2021 at 15:32 pm

Lasă un Răspuns