09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Ziua familiei!

//
Comentariu0

Stimați bălțeni!

Primiți cele mai sincere felicitări consacrate Zilei Internaționale a Familiei.

Oricînd, familia a fost și rămâne baza societății, sursa iubirii, a devotamentului și a încrederii în viitor. Ziua Familiei este menită a fi un prilej de sensibilizare a tuturor cetățenilor și autorităților cu privire la problemele cu care se confruntă familia în societatea contemporană, dar și o bună ocazie de a celebra uniunea dintre soț, soție și copii. Astfel este important să apreciem și să respectăm sfințenia legăturilor familiale.

Bunăstarea familiei este una dintre prioritățile politicii sociale a autorităților administrației publice locale din municipiul Bălți. În municipiu se implementează un set de planuri și programe de acțiuni specifice care asigură protecția socială și sprijinul pentru bunăstarea familiei, ajută să crească nivelul de acces la calitatea educației, să extindă oportunitățile pentru petrecerea timpului liber și practicarea sportului.

Dezvoltarea stabilă a municipiului depinde de gradul relațiilor armonioase în  familiile noastre. În Bălți există multe familii bune și prietenoase în care sunt educați copii talentați și creativi. Îi mulțumim cu sinceritate cuplurilor care, timp de mulți ani, își construiesc relația pe bază de evlavie, înțelepciune și bunătate. Respect profund  merită desigur cuplurile „de aur” și „diamant”.

Doresc tuturor familiilor tinere și cuplurilor care urmează să-și creeze viitoarea familie să preea un exemplu de la jubiliari, să păstreze puritatea și sinceritatea relației și să nu uite tradițiile familiale glorioase.

De Ziua Internațională a Familiei vă doresc să aveți alături oameni care să vă susțină în orice situație și să vă aducă liniștea sufletească! Fiți fericiți alături de cei dragi!!

 

 

Cu stimă și respect,

primarul mun. Bălți,

Nicolai Grigorișin

Last updated: mai 13, 2019 at 11:06 am

Lasă un Răspuns