09:00 - 17:00
(0 231) 2-64-50

Talentați, ambițioși și responsabili. Primarul s-a întâlnit cu tinerii specialiști

//
Comentariu0

Chimiști și matematicieni, profesori ai claselor primare și educatori de grădiniță, filologi de limbi străine și maternă, istorici, profesori de educație muzicală sunt specialitățile tinerilor care au ales profesia de pedagog, pentru care, pe 2 septembrie, pentru prima dată în calitate de profesor a sunat primul clopoțel.

Tineri, talentați, ambițioși, creativi, amabili, responsabili și plini de speranță, în așa mod i-a văzut primarul pe noii profesori, care s-au alăturat familiei de pedagogi instituțiilor de învățământ și preșcolare: „Sunteți foarte bineveniți în școlile și grădinițele noastre. O școală modernă are nevoie de profesori tineri, educatori și antrenori – curajoși și puternici, dezvolatți multilateral și responsabili, capabili de compasiune. Avem nevoie de profesori extraordinari, talentați, așa că plămădim în dvs marea speranță pentru un viitor prosper și suntem gata să vă ajutăm și să răspundem la toate acele întrebări care vă preocupă, după această alegere dificilă, dar foarte necesară pentru societatea noastră, de a deveni profesor. ”

Tinerii profesori au împărtășit primarului primele lor emoții de la întâlnirea cu elevii, profesorii, au vorbit despre dinastiile familiale ale pedagogilor, s-au împărțit de dificultățile vieții de zi cu zi, de lipsa propriilor locuințe.

Ca amintire și în speranța că numele acestor 18 tineri profesioniști vor fi înscriși în paginile de aur ale istoriei municipiului, Nicolai Grigorișin și șefa DÎTS, Tatiana Dubițkaia,  au oferit în dar primul volum al enciclopediei „Personalități bălțene” de Valentin și Lucian Jitaru.

 

Last updated: septembrie 9, 2019 at 17:36 pm

Lasă un Răspuns