08:00 - 17:00
(0 231) 2-64-50
piața Independenței, 1

Stimată generaţie a vîrstei de argint!

//
Comentariu0

Vă felicităm din tot sufletul cu ocazia Zilei internaţionale a persoanelor în etate. În această zi avem frumosul prilej de a aduce calde cuvinte de mulțumire – părințiilor noștri, veteranilor de război, pensionarelor, oamenilor în etate care ați contribuit substanțial la dezvoltarea municipiului Bălți. Vă mulțumim pentru munca, experiența și înțelepciunea Dvs.

Mulți dintre Dvs vă implicați activ în viața culturală a orașului, munciți la întreprinderi, în muzee și școlii, participați cu o deosebită plăcere la concursurile, expozițiile, competințile și sărbătorile orașului, înfrumusețînd viața municipiului.

Tînăra generație Vă admiră pentru energia inepuizabilă, optimismul și experiența pe care ați acumulat-o pe parcursul anilor. Pentru ei sunteți, cu siguranță, module demne de urmat, module de curaj, de bărbăție și înțelepciune. Dragostea Vă stă în fire și ne învățați cu deosebită plăcere ce este milostenia, munca asiduă, fidelitatea pentru familie și Patrie. Ne îndreptați pe drumul vieții cu optimism și cu speranță. Ne mîndrim cu succesele Dvs. şi Vă admirăm pentru minunata activitate civică de care d-aţi dovadă.

Vă dorim să fiți tratați cu respect în fiecare zi, să aveți sănătate, bunăstare și multă înțelegere din partea celor mai tineri. Fie ca nepoții și copii să vă aducă cele mai mari bucurii și realizări. Ne închinăm cu plecăciune!

 

 

Cu mult respect,
Primarul municipiului Bălți                                                     Renato Usatîi

Last updated: septembrie 29, 2016 at 15:44 pm

Lasă un Răspuns