09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Spectacolul festiv dedicat Zilei lucrătorului medical și farmacistului

//
Comentariu0

În data de 13 iunie a.c. în sala Palatului Municipal de Cultură a avut loc un spectacol de zile mari cu multe dedicații, muzică și cu artiști creativi, consacrat Zilei profesionale a lucrătorului medical și farmacistului.

Cu mesaje de felicitare au venit în fața medicilor primarul mun. Bălți, dl Nicolai Grigorișin și Ministul Sănătății, dna Ala Nemerenco.

Prin trecerea neîncetată a timpului omul își croiește destinul, își plăzmuiește un nume prin dăruire și osteneală zi de zi ce cuprinde: pasiune, răbdare, sacrificiu, generozitate, responsabilitate, înțelepciune, perseverență, măiestrie profesională. Anume aceste calități umane formează cartea de vizită a celor ce activează în domeniul medicinii – doctori, asistente și asistenți medicali, farmaciști, infermiere și infermieri, precum și alte specialiști, care activează în sistemul de sănătate, contribuind la buna funcționare a sistemului de sănătate din mun. Bălți.

Buna dispoziție omagiaților au creat artiști-amatori din Bălți: Dina Morari și Valeriu Ciobanu, Victor Lisî, Valentin Burlac, Bogdana-Bianca Visterniceanu, Ilinca Bold și Ansamblul de dans modern «Prima dăns», Carmelina Burdeniuc, Ian Mihailevschii și Viorica Bold.

Cu aplauze furtunoase au întîmpinat prezenți în sală pe artiști invitați – Formația «Tharmis» și Valentin Uzun.

La finalul programei cu mesaje de felicitare către colegi au venit șefa Serviciului sănătate a Primăriei mun. Bălți, dna Feodora Rodiucova și Stela Gorea, președintele consiliului municipal Bălți al Federației Sindicale «Sănătatea».

La mulți ani, Oameni ai medicinii! La mulți ani, Străjeri ai sănătății!

 

Last updated: iunie 14, 2019 at 20:48 pm

Lasă un Răspuns